sti: historisk mad > personerne >

Historisk Mad

Opskrifter

Publikationer

Gården

Personerne

Madhistorie

Ordliste

Bi Skaarup

Født 1952. Er uddannet cand. phil. i Middelalderarkæologi fra Aarhus Universitet 1984. Blev i 1985 ansat som museumsinspektør på Københavns Bymuseum med hovedstadens arkæologi og perioden fra byens opståen til 1600-årene som ansvarsområde.

Interessen for mad betød, at hun allerede i studietiden tog dette væsentlige aspekt med i sin forskning, og det fortsatte i årene efter. Det startede med middelalderens kogekunst, men for at forstå den tids køkkenteknologi blev det nødvendigt at studere kilder fra de følgende århundreder, og det er endt med en glødende interesse for vores madkultur generelt. Arbejdet med mad har affødt en række publikationer, undervisning på universiteter og højskoler, foredrag over hele landet samt optræden i radio og TV. Netop det at dele sin viden med andre er et vigtigt aspekt, og er en væsentlig grund til at, at kursusstedet Elysium oprettes.

Bi Skaarup står for det faglige og leder kurserne.Louis Husballe

Født 1953. Er cand. mag. i historie og filosofi fra Københavns Universitet. Ansat på Københavns Bymuseum i 1997 som registrator og med ansvar for magasiner og edb. Er nu registreringskoordinator på Museum Lolland-Falster.
På Elysium er det Louis, der sørger for bygninger, haver og dyr, samt for den administrative side af virksomheden. Ved arrangementer og kurser står han for logistikken.

Kontakt

Adresse:
Bi Skaarup,
Ulriksdalsvej 16,
4840 Nørre Alslev

På grund af sygdom, bedes alle henvendelser ske pr. mail
Mail:

Smiley


© De Arte Coquinaria 2006